RC banner JRT 175x350px
 
Logo energique
 
Banner nvjrt Platinum
 
 
com-unicate banner 175x200 up

 

Vertalingen

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Topbox 315x100 wordtlidTopbox 315x100 pupinfo

Herplaatsers

Op dit moment 5 herplaatsers beschikbaar:

Gesteriliseerd teefje van net 6 jaar, wit/bruin, broken coated zoekt een nieuw mandje.
Het is een lief en gemakkelijk dametje met een beetje eigenwijs karakter.
Ze kan bij kinderen en andere honden. 
(Foto op verzoek).


Dribbel, een broken, gesteriliseerd wit/bruin teefje van net 4 jaar zoekt een liefdevol tehuis. Ze is een echte mensenvriend, gezond en gewend aan grotere kinderen. Luistert prima, maar beschikt over een overdosis jachtpassie. Per hond verschilt het of ze daarmee overweg kan. Gaat graag mee in de auto.  

Dribbel
 
 
 


 
 
Jottum, een gecastreerd reutje van net 8 jaar zoekt een nieuw baasje, hij is broken coated en helemaal wit met bruine oortjes.Super gezond en in huis rustig en lief. Kan heel goed met kinderen overweg, maar niet met andere dieren. Gek op zwemmen en autorijden. Kan goed luisteren, maar wil steeds ontsnappen uit de tuin.

Jottum  (2) (003)
 

Wie kan Kyra en Troy nog een paar fijne jaren bezorgen? Deze 2 Russelltjes zijn erg aan elkaar verknocht en willen graag samen blijven.

Kyra is een gesteriliseerd 12-jarig ruw teefje, wit/bruin. Zij is binnen heel rustig en aanhankelijk, maar buiten nog heel actief en wil nog op alles jagen. Kan goed met kinderen overweg, niet met katten.
Troy is een gecastreerd 10-jarig broken reutje, driekleurig. Hij is gek op knuffelen en door een trauma nogal angstig en niet gek op andere honden. Kan niet loslopen, omdat zijn jachtinstinct dan de overhand krijgt. Kan overweg met oudere kinderen, niet met katten. Wegens zeer droevige familie-omstandigheden moet hun baasje afscheid van hen gaan nemen.

troy

Belt of mailt u bij belangstelling u met de contactpersoon bij bovenstaande pupinfo.