- Aangifte dek- en geboorte: Sinds de invoering van het Verenigingsfokreglement (vfr) per 1 september 2013 verplicht voor alle leden, ook als men geen dek- of pupinfo wenst en ook als de dekking niet voldoet aan het VRF. (De aangifte binnen 3 weken na de dekking, geboorte aangifte binnen 10 dagen na de geboorte van de pups.) Zie hier voor de formulieren.

 

 - Ledenkaarten: Fokkers ontvangen een lidmaatschapskaart en die worden voor 1 januari verstuurd. U moet zich doorvoor wel aanmelden als fokker, kijk bij formulieren voor fokkers  - Clubfokker: Wilt u vermeldt worden als Clubfokker kan dat dmv het  formulier Aanmelden Clubfokker. Clubfokkers houden zich met AL hun nesten en dekkingen aan het VFR van de NVJRT.

- Map rasinformatie:  Voor (aspirant)keurmeesters en belangstellende leden is er een uitgebreide rasinformatiemap gemaakt van ca. 35 blz. Deze is als .pdf voor leden aan te vragen. Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ADRESSEN GEZONDHEIDSONDERZOEK
- Specialisten Patella Luxatie onderzoek
- Specialisten ECVO-Oogonderzoek

DEELNAME JAARBOEK

- In het jaarboek vindt u een presentatie van de dekreuen en fokteven binnen onze vereniging.  Wilt u uw hond(en) aanmelden, zorg ervoor dan dat deze voldoen aan het verenigingsfokreglement van de NVJRT. Wij vermelden maximaal acht showuitslagen. Deze kwalificaties dienen uiteraard op een officiële show behaald te zijn. Ook uw teefje, waar u trots op bent kan opgenomen worden in het ‘Jaarboek’! Aanmelden via ons secretariaat.

Kosten:

€ 25,00 (vanaf de tweede advertentie € 20,00) tegelijk met aanmelding over te maken op ING bank: NL51INGB0004879851 t.n.v. NVJRT te Arnhem, voor buitenlandse betalingen BIC: INGBNL2A toevoegen.

 


Tips voor fokkers: de FCI-nieuwsbrief, Nieuwsbrief Raad van Beheer op kynologisch gebied Nederland, Info RVB over fokken

 Zoë Kate neuzen 31-1-12 vW